Terrace: PHDs x Kone-Suomi

DJt: Erkko & Mikko Mattlar
Musiikintutkimusta klubiympäristöön tuova PhDJs-klubi jatkuu kesällä 2018 Merikerhossa. Illan vetäjät Kim Emil Ramstedt ja Mikko Mattlar ovat dj:tä ja tutkijoita, jotka haastattelevat kerran kuukaudessa tutkijoita, muusikoita ja muita musiikkialan tekijöitä heidän erikoisalastaan, jonka jälkeen kuullaan vieraan ja isäntien toimesta aiheeseen liittyvää ja tunnelmaan sopivaa dj-musiikkia.

Kesän toisessa PhDJs-illassa keskustellaan viime syksynä ilmestyneen Kone-Suomi-kirjan teemoista kirjaan kirjoittaneiden ihmisten voimin. Millaisia vaiheita on suomalaisen klubikulttuurin 30-vuotisessa historiassa, miltä nykyhetki ja tulevaisuus näyttävät? Keskustelua vetää Mikko Mattlar, vieraina Kone-Suomi-kirjaan artikkeleita kirjoittaneet Iida Sofia Hirvonen, Erkko Lehtinen ja Juuso Koponen.

Tapahtuma alkaa Merikerhon terassilla musiikilla klo 17. Keskusteluosuus kuullaan kello 18–20, ja klo 20–22 DJ Erkko soittaa kesäistä elektroa ja italodiskoa 2000-luvun alussa Sodan alakerrassa pyörineen Flash-klubinsa hengessä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!