Terrace: PhDJs Shy Grl & Emil

Home  /  Club  /  Current Page

Tiistai 26.6. (1700-2200)
Merikerho terrace
DJt: Shy Grl & Emil

Musiikintutkimusta klubiympäristöön tuova PhDJs-klubi jatkuu kesällä 2018 Merikerhossa.

Kesän ensimmäisessä PhDJs-illassa vieraana on Turun yliopistossa väitöskirjaa valmisteleva Inka Rantakallio (aka DJ Shy Grl), jonka kanssa keskustellaan autenttisuudesta ja maailmankatsomuksellisuudesta suomalaisessa rap-musiikissa. Miten maailmankatsomus kuuluu rap-artistien musiikissa? Minkälaista hengellisyys on hip hop -musiikissa? Minkälaista on tiedostava rap-musiikki Suomessa?

Tapahtuma alkaa Merikerhon terassilla musiikilla klo 17, haastatteluosuus kuullaan kello 18 ja ilta jatkuu dj-musiikilla klo 22. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

PhDJs
Illan vetäjät Kim Emil Ramstedt ja Mikko Mattlar ovat dj:tä ja tutkijoita, jotka haastattelevat kerran kuukaudessa tutkijoita, muusikoita ja muita musiikkialan tekijöitä heidän erikoisalastaan, jonka jälkeen kuullaan vieraan ja isäntien toimesta aiheeseen liittyvää ja tunnelmaan sopivaa dj-musiikkia. Illan molemmat vetäjät ovat tuttuja hahmoja Helsingin klubitilojen dj-tiskien takaa sekä radioaalloilta, mutta myös akateemisista ympyröistä: Mattlar väitteli kesällä 2015 tohtoriksi Helsingin Sanomien populaarimusiikkijournalismin varhaishistoriasta, ja Ramstedtin väitöskirja dj:stä kulttuurisena välittäjänä tarkastettiin vuoden 2017 lopulla.

Kesän muut vieraat ja aiheet ovat:
Kalle Kinnunen ja Kone-Suomi-kirjaprojekti (17.7.) sekä Pertti Grönholm ja Kraftwerk (7.8.)


 • Details
 • Tags
 • More
 • Terrace: PhDJs Shy Grl & Emil

  Home  /  Club  /  Current Page
  Event Expired

  5:00 pm
  Club, PhDJs
  admin
  0 Comments