Loading Events

« All Events

Reggae Stomp: Joonas Hauveli & Rytmi-Rengit at Merikerho

18.01. | 22:00 19.01. | 04:00

Suomireggaen nouseva lupaus Joonas Hauveli julkaisee debyyttisinglensä ‘Nousee ja Loistaa’ ja juhlistaa sitä Rytmi-Rengit yhtyeensä kanssa vetämällä keikat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Helsingin julkkarikeikka järjestetään Reggae Stomp -klubilla Merikerholla, joten luvassa on koko illan tanssit aamuyöhön asti erittäin hyvin reggaen fiilistelyyn sopivassa tilassa ja toimivila soundeilla.

‘Nousee ja Loistaa’ single julkaistaan perjantaina 17.1 sekä digitaalisessa muodossa että 7″ vinyylisinglenä. Julkaisijana toimii Suomen Musiikki, joka reggaeväelle tuttu mm Jukka Pojan ‘Kylmästä Lämpimään’ ja ‘Yhdestä Puusta’ -albumien julkaisijana. Kappaleen on tuottanut Studio Redin Mikko Rossi ja masteroinut Bommitommi.

Joonas Hauvelin musiikki on taitavasti laulettua suomenkielistä reggaeta, jossa kappaleiden aiheet liikkuvat etenkin rakkausaiheissa, muita juurevia teemoja unohtamatta. Tasokkaita kappaleita on sävelletty ja sovitettu jo albumillisen verran, ja tällä keikalla pääset kuulemaan myös mitä kaikkea hienoa tulee löytymään albumilta, joka toivottavasti julkaistaan myös tämän vuoden aikana.

REGGAE STOMP
Joonas Hauveli & Rytmi-Rengit LIVE BAND!
Selecta Andor
@ Merikerho, Sörnäisten Ranta
Sat 18.1 klo 22-04,
Tickets 8e/10e

https://www.facebook.com/joonashauveli