Loading Events

« All Events

Merikerho Terrace: Tapani Rinne Radioton, Josu Mämmi

14.06. | 18:00 15.06. | 00:00

Rervetuloa nauttimaan upeasta illasta Merikerholle. Laivan kannella Tapani Rinteen Radioton live alkaen klo 21. Kesäisen letkeät housesoundit tarjoaa puolestaan Josu Mämmi alkaen klo 18. Ilta jatkuu Merikerhon house-painoitteisella klubilla laivan alakerran ruumassa 23-04.30.

Terassille ilmainen sisäänpääsy.
K-20

*****
Tapani Rinteen Radioton on orgaanista ambientia, jonka tyylikäs kokonaisuus on saatu aikaiseksi käyttämällä pelkkiä puhaltimia sekä elektroniikkaa. Tapani on yhden kansainvälisesti tunnetuimman yhtyeemme, RinneRadion, perustaja. Hän Julkaisi keväällä Radioton-sooloalbumin, joka maadoittaa ja rauhoittaa ajatukset. Tapani halusi luoda kokonaisuuden, joka toimii taustamusiikkina, ja samalla kestäen myös kriittisen kuuntelun. Lopputuloksena on vangitsevan kaunis ja mukaansa tempaava äänimaisema, mikä kuljettaa kuulijan toiseen maailmaan.
*****
Josu Mämmi on musiikin tuottaja, äänisuunnittelija ja DJ. Josun seteissä kuullaan värikkäitä ja tanssittavia soundeja, jotka ovat samaan aikaan kesäisen inspiroivia ja seikkailunomaisia. Tyyleistä hänelle läheisin on housemusiikki, ammentaen kuitenkin vaikutteita electronicasta, avant gardesta ja minimal teknosta.

Free