Bassboat: TOPI & Rumble Bee (EE) + more

SAT 31.3. 23-05 Bassboat TOPI (Monstercat, Never Say Die) RUMBLE BEE (EE) (Träpment) ALISKY (Warner) VIIO Ovet: 23.00 – 04.30 Liput: 7e 31.3 Let The Bass Get You järjestää historian toiset “Bassboat” bileet Helsingin Merikerhossa. Illan kirkkain tähti on Evijärveltä kotoisin oleva Topi. Hän kantaa tällä hetkellä bassokuninkaan pokaalia suomessa. Topi on saanut uransa aikana paljo supportia maailman nimekkäimmiltä artisteilta kuten Martin Garrix, Dyro, Getter, AutoErotique, David Guetta ja monelta muulta!
Skrillexin perustama NEST HQ sivusto, levy-yhtiö teki pienen jutun illan pääesiintyjästä! https://nesthq.com/topi-artist-spotlight
VIIO on Pohjois-pohjanmaalta kotoisin oleva nuori tuottaja ja hänen tyyliin kuuluu energinen tanssimusiikki ja tiukat bassolinjat. VIIO tunnetaan pääosin vauhdikkaista remixeistään ja tämän vuoden sisällä hänellä on tulossa paljon uutta musaa.
Odotetun paluun tekevä Alisky nousee 31.3 Merikerhon lavalle. Alisky on pitänyt hetken hiljaiseloa musiikin parista etsien ja kehittäen omaa soundiaan! Keväällä pitkä odotus palkitaan kun hän julkaisee tuoreen sinkun Warner/Etenee Recordsin kautta! Muutama vuosi sitten Alisky julkaisi sinkun “We Do It Better” Buygoren ja CAPS LOCK CREWin kautta. Kyseinen kappale on kerännyt yli 150k kuuntelukertaa soundcloudissa.